Motorcykelforsikring

TIL FORSIDEN


Jeg snoede mig afsted langs de tomme kasser af sten, der blev til muren omkring Postgaarden. Mødte Willys far. Han smiler altid så pænt til mig. Jeg smiler aldrig igen.
Vi var Willy og mig og Henrik og vi slog i bordet og råbte med vores aller dybeste røster på pigen i sort med den fede røv. Vi råbte og råbte og blev hæse helt nede i bækkenet. VI VIL HA FLEEEEEERE ØL!!
Hør pigebarn, flyt så rumben, vi sidder og tørster!
Håret var groet og sat i en fin hale på bagen.

Vi var Henrik og mig på vej hen til Willy, og Willys far kom os i møde og smilede. Jeg gik med tunge skridt i hælene. Der var fodbold i fjernsynet. Toogtredive tommer kulturskat med mål og brag og drengerøvsklichéer væltede os omkuld og ned i sofaen, og så fladede vi ud og blev fladere end den lunkne bajer vi fik stukket i hånden.
Håret var groet, og hånden solidt plantet på bagen.

Så fik vi hår på trolden. Henrik kom først, så Willy med sine lyse krøller og eccosko fra Paw. Jeg blev lovet en tur på Willys fars motorcykel. Jeg spejlede mig i de fire cylindere, og snoede mit forvrængede ansigt rundt og rundt indtil jeg var blevet til en svimmel, sort klat på et stykke metal. Der var intet genskin længere, kun følelsen af at kunne løbe med hundredeoghalvtreds kilometer i timen i regn og blæst og med tårer i øjnene.
Håret var groet og sat.

Vi var dig og mig og Henrik på vej hjem fra Willy, og Postgaarden var åben og pigen i sort serverede stadig øl, hun aldrig kom med.
Vi råbte og råbte og fik ondt i hjernen af det dybe ekko HØR pigebarn!!
Du har en fed røv.

Imorgen snor jeg mig afsted og møder Willys far. Han smiler så pænt, tænderne i sit stiveste puds, jeg smiler ikke igen.
Håret var groet og sat godt fast på trolden. Jeg blev lovet en tur men jeg løb med hundredeoghalvtreds kilometer i timen, av min arm det gik stærkt, langs tomme kasser af sten, med panden lige ind i muren.